1
|
2
|
19. 2. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Bezpečnost práce v biochemické laboratoři.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
2
|
2
|
26. 2. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Příprava roztoků a základy pipetování.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
3
|
2
|
5. 3. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
TLC aminokyselin.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
4
|
2
|
12. 3. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Vlastnosti, precipitace a denaturace bílkovin.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
5
|
2
|
19. 3. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Izolace kaseinu.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
6
|
2
|
26. 3. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Vlastnosti a stanovení sacharidů.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
7
|
2
|
2. 4. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Výuka odpadá bez náhrady z důvodu blokové výuky v Praze.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
8
|
2
|
9. 4. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Trávicí enzymy a vlastnosti lipidů.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
9
|
2
|
16. 4. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Náhrady úloh
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|
10
|
2
|
23. 4. 2025
|
10:00
|
2
|
KL:A-007
|
Úklid laboratoře a opakování.
|
Ing. Miriam Hošková, Ph.D.
|